Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de queso manchego semicurado
- 4 berenjenas con tallo
Salsa de carne
- 40 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla en cuartos
- 500 g de carne picada mixta (mitad de cerdo y mitad de ternera)
- 100 g de vino blanco
- 200 g de tomate troceado en conserva
- 2 ramitas de perejil fresco picadas (hojas y parte de tallo)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 palo de canela
Bechamel griega
- 500 g de leche
- 80 g de harina de trigo
- 20 g de mantequilla
- 1 huevo
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 cucharada de pan rallado (para espolvorear)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1698 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 30.7 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 793.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Berenjenas rellenas con pollo
45min
Crumble de batatas con beicon
1 Std. 40 Min
Albóndigas de sepia y jamón
1h
Cinta de lomo a la miel con pasas (HESTAN CUE)
25min
Albóndigas con salsa de vino tinto
40min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
40min
Brochetas de bonito con salsa de ñora
1h
Moussaka griega
1 Std. 5 Min
Albóndigas caseras al curry con cuscús
1h 20min
Brazo de bacalao
1h 30min
Lomo de Sajonia en salsa de mostaza y alcaparras
20 min
Berenjenas rellenas mallorquinas
2 Std. 10 Min