Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 350 g de cebolla cortada en juliana
- 3 dientes de ajo con piel
- 1 zanahoria en rodajas (aprox. 70 g)
- 3 hojas de laurel secas
- 2 cucharadas de pimienta negra en grano
- 150 g de vinagre
- 100 g de vino blanco
- 100 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de bonito fresco en un trozo (sin piel ni espinas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1258 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25 dk
Sardinas en escabeche
48 Std. 25 Min
Calamares en su tinta
1h 5min
Fumet de pescado y gambas
20 dk
Truchas en escabeche
12 Std. 30 Min
Conejo en escabeche
48 Std. 50 Min
Bonito a la riojana
50min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min
Marmitako
40 dk
Caballa en escabeche de verdura y fresas
26h 10min
Calamares a la americana
50min