Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 - 1500 g de alcachofas frescas grandes (6 unidades)
- 8 ramitas de perejil fresco
- 150 g de puerro en rodajas
- 200 g de patata
- 50 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para regar)
- 1 cucharadita de sal
- 900 - 1000 g de agua
- 1 diente de ajo
- 80 g de cebolla
- 20 g aceite de oliva
- 60 g de jamón serrano en dados pequeños
- 60 g de vino blanco
- 100 g de gambas crudas peladas (en trozos de 1-2 cm)
- pimienta negra recién molida para espolvorear
- aceite de oliva para servir
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 796 kJ / 190 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 21.1 g
- Natrium
- 579.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema parmentier de setas shiitake
35min
Crema de calabacín y aguacate
30min
Brochetas de rape con crema de almendra y azafrán
50min
Crema de espárragos verdes con piñones picantes
1h
Rape al oporto
50min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Navajas con crema de verduras al aroma de cítricos
45min
Crema de espárragos verdes con pistachos
30min
Crema de alcachofas
45min
Crema de guisantes con navajas al vapor
50min
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Menú: Crema de espárragos y calabacín - Rape al vermut - Papillotes de plátano con chocolate para dos
1h