Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de cilantro fresco
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite
-
250
g de costillas de cerdo frescas (en trozos de 4 cm)
of 250 g de costillas de cerdo adobadas (en trozos de 4 cm) - 1 ½ cucharaditas de sal
- 800 g de habas congeladas
- 50 g de vino blanco
- 450 g de agua
- 1 hoja de laurel seca
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras (optioneel)
- 1 cucharadita de pimentón ahumado
- 1 morcilla de cebolla (farinheira)
- 1 chorizo
- 1 morcilla de hígado (cacholeira)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1761 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 30.6 g
- Vezels
- 9.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alcachofas con habitas al azafrán
50min
Bacalao con samfaina
1 godz.
Trinxat de col
1 godz. 15 min
Coca de llardons d'Olot
1 godz. 30 min
Zarzuela de pescados y mariscos
1 godz.
Albóndigas con sepia
1h 20min
Coca de Sant Joan
1 godz.
Fideos con alcachofas
45min
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4h
Pastissets de Tortosa (Cataluña)
2 godz.
Coca de recapte (Cataluña)
1 godz. 15 min
Panellets
10h 30min