Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mayonesa de ajo
- 200 g de aceite de girasol
- 1 huevo
- 1 cucharadita rasa de sal
- 2 cucharadas de zumo de limón
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 diente de ajo
Bacalao
- 4 lomos de bacalao desalado
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 4 dientes de ajo laminados
- 1 pimienta de Cayena desmenuzada
- 200 g de agua
- 300 g de espinacas baby frescas
Montaje
- 4 chorritos de caramelo líquido
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2878 kJ / 688 kcal
- Eiwitten
- 29.1 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 60.8 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 573.4 mg
Alternatieve recepten
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45min
Bacalao al estilo de Braga
30min
Bacalao con gambones y almejas
45min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Merluza a la koskera
45min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35min
Brochetas de rape con vinagreta de pimientos y almendras
25min
Tagliatelle al nero di sepia con palometa
30min
Bacalao en salsa verde
30min
Rape en salsa de almendras
30min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30min