Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de cebolla en cuartos
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 500 g de contramuslo de pollo sin piel ni hueso en tiras
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 50 g de harina de trigo
- 200 g de caldo de pollo
- 100 g de foie mi-cuit de pato en trozos
- 24 placas de canelones
Salsa bechamel
- 50 g de mantequilla
- 50 g de harina de trigo
- 750 g de leche
- ½ cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 50 g de queso parmesano rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2813 kJ / 673 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 30.3 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cazuelitas de pilotetes de San Esteban
1 Std. 10 Min
Canelones de San Esteban con pularda y pollo
1h
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1 godz. 45 min
Pappardelle con langostinos y boletus salteados en salsa de foie
1 Std. 10 Min
Canelones
13 godz. 30 min
Canelón de jamón ibérico
6 Std.
Moussaka griega
1h 5min
Canelones con ceps al foie
2 Std. 50 Min
Canelones de carrilleras con setas
2 godz.
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
1 godz. 45 min
Rape en salsa americana
1h