Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 pulpos cocidos (aprox. 800-900 g c/u)
Salsa romesco
- 50 g de almendras fritas con sal
- 2 ñoras (sin tallo ni semillas)
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 130 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 150 g de tomate triturado en conserva
- 20 g de vinagre
- 3 pellizcos de pimienta negra molida
- ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1356 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 30.55 g
- Koolhydraten
- 2.12 g
- Vetten
- 21.44 g
- Vezels
- 1.39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandada de bacalao al estilo portugués
1h 30 min
Rape al oporto
50min
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30 min
Berenjenas rellenas de pulpo y pera con salsa romesco
1h 40 min
Calabacines dorados con salsa romesco (HESTAN CUE)
40 Min
Sardinas en escabeche
48 Std. 25 Min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 Std. 10 Min
Coca de recapte (Cataluña)
1h 15min
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Langostinos al romesco
15min
Canelones con ceps al foie
2 Std. 50 Min
Rape en salsa americana
1h