Pulpo a la parrilla con salsa romesco

Pulpo a la parrilla con salsa romesco

4.8 72 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
8 raciones

Ingrediënten

  • 2 pulpos cocidos (aprox. 800-900 g c/u)
Salsa romesco
  • 50 g de almendras fritas con sal
  • 2 ñoras (sin tallo ni semillas)
  • 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
  • 130 g de aceite de oliva virgen extra
  • 100 g de cebolla en trozos
  • 2 dientes de ajo
  • 150 g de tomate triturado en conserva
  • 20 g de vinagre
  • 3 pellizcos de pimienta negra molida
  • ½ cucharadita de sal

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 30.55 g
Calorieën 1356 kJ / 324 kcal
Vetten 21.44 g
Vezels 1.39 g
Koolhydraten 2.12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...