Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de puerro en trozos
- 50 g de apio en trozos
- 50 g de mantequilla en trozos
- 500 g de aceite para freír
- 1 pellizco de sal
- 5 - 6 pellizcos de pimienta molida
- 150 g de vino blanco
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 700 - 800 g de patatas en bastones
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2268 kJ / 543 kcal
- Eiwitten
- 16.82 g
- Koolhydraten
- 32.64 g
- Vetten
- 38.31 g
- Vezels
- 4.14 g
Alternatieve recepten
Mejillones al limón
30 Min
Mejillones con salsa de vino blanco y nata
45min
Mejillones a la provenzal (Moules à la provençale)
35 Min
Mejillones al curry
30 Min
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40min
Buey de mar relleno a la provenzal
2 Std.
Rodaballo con verduras y mantequilla maître d'hotel
1 Std. 5 Min
Espaguetis con mejillones y chirlas
1 Std.
Nécoras y cigalas al vapor
35 Min
Bígaros al vapor de algas
30 Min
Mejillones en curry blanco - Sri Lanka
30 Min
Huevos poché con salsa de salmón ahumado y aguacate
30 Min