Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de puerro en trozos
- 50 g de apio en trozos
- 50 g de mantequilla en trozos
- 500 g de aceite para freír
- 1 pellizco de sal
- 5 - 6 pellizcos de pimienta molida
- 150 g de vino blanco
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 700 - 800 g de patatas en bastones
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2268 kJ / 543 kcal
- Eiwitten
- 16.82 g
- Koolhydraten
- 32.64 g
- Vetten
- 38.31 g
- Vezels
- 4.14 g
Alternatieve recepten
Espaguetis negros con fricasé de alcachofa
20min
Merluza de pincho con jugo de gallo (Iago Castrillón)
1 Std. 50 Min
Bogavante en salsa Newburg
1 Std. 15 Min
Mejillones a la provenzal (Moules à la provençale)
35min
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
1h 20min
Mejillones al jengibre
25min
Pulpo y crema de calabacín
1h 25min
Pierna de cordero asada con patatas, calabaza y salsa de menta (MEATER)
2h
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40min
Mejillones al limón
30min
Mejillones con salsa de vino blanco y nata
45min
Mejillones al vino
30min