Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de almendras crudas sin piel
- 250 g de puerro (solo la parte blanca) cortado en rodajas
- 1 diente de ajo
- 70 g de mantequilla
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de caldo de ave
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de zumo de limón
- ½ cucharadita de sal
- almendras laminadas tostadas (para espolvorear) (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2055.3 kJ / 491.7 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vichyssoise
2 godz. 20 min
Crema de ajo con puerro y patatas
45min
Crema de champiñones
20 min
Vichyssoise de espárragos
30min
Crema de espárragos blancos
25 min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Gazpacho de espárragos blancos
1h 5min
Sopa fría de manzana y puerro
2 godz. 40 min
Crema fría de aguacate
5min
Crema fría de manzana al curry
5 godz. 40 min
Crema reina de ave y quenelles de parmesano
1h
Crema de boletus
1 godz. 35 min