Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de pasta corta seca tipo pajaritas o farfalle
- 150 g de queso gorgonzola en trozos
- 2 peras de agua con piel y sin semillas, en dados de 1 cm
- 150 g de vino blanco
- 650 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 5 - 6 nueces peladas partidas en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1242 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 38.6 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 643.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con pera y gorgonzola
30 min
Pasta integral con salsa de pimientos y almendras
50min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25min
Risotto al curry con leche de coco
30 min
Risotto de queso azul y espinacas
20 min
Arroz cremoso con gorgonzola y aguacate
35min
Risotto con manzana y boletus
30 min
Risotto con beicon y manzana
30 min
Macarrones con salsa de setas
20 min
Ñoquis con Camembert y uvas
1h 10min
Risotto con nueces, uvas y gorgonzola
30 min
Risotto de guisantes y jamón
30 min