Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rodaballo asado
- 1 rodaballo limpio (aprox. 1500 g)
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 - 3 dientes de ajo en láminas
- ½ guindilla roja seca en aros
- 30 g de vinagre
Risotto de espárragos
- 40 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 320 g de arroz de grano redondo
- 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.) desmenuzada
- 100 g de vino blanco seco
- 800 g de agua
- 1 manojo de espárragos verdes (en trozos de 2-3 cm)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2749 kJ / 658 kcal
- Eiwitten
- 44.81 g
- Koolhydraten
- 63.05 g
- Vetten
- 25.13 g
- Vezels
- 2.55 g
Alternatieve recepten
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 min
Txangurro
1 godz. 10 min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Berberechos en salsa verde
1 godz.
Tortilla de bacalao y puerros
30 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 godz. 10 min
Centollos con cabrales y sidra
1 godz.
Mejillones al vapor con salsa picante
45 min
Berberechos al natural con limón
2 godz. 15 min
Rape en salsa americana
1 godz.
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 min