Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rodaballo asado
- 1 rodaballo limpio (aprox. 1500 g)
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 - 3 dientes de ajo en láminas
- ½ guindilla roja seca en aros
- 30 g de vinagre
Risotto de espárragos
- 40 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 320 g de arroz de grano redondo
- 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.) desmenuzada
- 100 g de vino blanco seco
- 800 g de agua
- 1 manojo de espárragos verdes (en trozos de 2-3 cm)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2749 kJ / 658 kcal
- Eiwitten
- 44.81 g
- Koolhydraten
- 63.05 g
- Vetten
- 25.13 g
- Vezels
- 2.55 g
Alternatieve recepten
Tortilla de bacalao y puerros
30 min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 min
Bonito a la riojana
50 min
Txangurro
1 godz. 10 min
Rodaballo asado a la mediterránea
50 min
Brochetas de rape con vinagreta de pimientos y almendras
25 min
Centollos con cabrales y sidra
1h
Berberechos al vapor con lima
20 min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Berberechos en salsa verde
1h
Rape en salsa americana
1h
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 min