Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de aceite de oliva
- 30 - 40 g de ajetes en trozos de 2 cm.
-
500
g de carne de conejo en trozos (3 cm)
of 500 g de carne de pollo (3 cm) - 1 cucharadita de pimentón
- 1 pellizco de colorante amarillo
- 300 g de arroz de grano largo
- 200 g de hojas de espinaca frescas
- 850 g de caldo de verduras
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1659 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 17.7 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de ternera con alcachofas para dos
55 min
Patatas guisadas con conejo
50 min
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1h
Lentejas con calamares
2u. 50min
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2u. 50min
Guiso de sepia con patatas
1h
Fideos con alcachofas
45 min
Picantones con guiso de verduras, setas de temporada y pera
1h
Guiso de verduras con caballa
30 min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 min
Arroz con conejo
1h 15 min