Rape en salsa de puerros al azafrán

Rape en salsa de puerros al azafrán

4.0 65 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
6 raciones

Ingrediënten

  • 4 puerros gruesos en rodajas de 2-3 cm
  • 3 dientes de ajo
  • 60 g de aceite de oliva
  • 10 g de harina
  • 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada (optioneel)
  • 100 g de vino blanco
  • 200 g de agua
  • 6 pellizcos de sal
  • 1 sobre de hebras de azafrán
  • 2 huevos envueltos en film transparente
  • 6 - 12 rodajas de lomo de rape (sin piel ni hueso) (aprox. 1200 g)
  • 20 - 30 g de mantequilla
    20 g de aceite de oliva
  • 2 pellizcos de pimienta molida

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Natrium 506.7 mg
Eiwitten 35.6 g
Calorieën 1300 kJ / 311 kcal
Vetten 17 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 4.4 g
Koolhydraten 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...