Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 puerros gruesos en rodajas de 2-3 cm
- 3 dientes de ajo
- 60 g de aceite de oliva
- 10 g de harina
- 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada (optioneel)
- 100 g de vino blanco
- 200 g de agua
- 6 pellizcos de sal
- 1 sobre de hebras de azafrán
- 2 huevos envueltos en film transparente
- 6 - 12 rodajas de lomo de rape (sin piel ni hueso) (aprox. 1200 g)
-
20 - 30
g de mantequilla
of 20 g de aceite de oliva - 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1300 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 35.6 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 506.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rape con espárragos a la marinera
30min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45min
Crema de escalivada con guarnición de bacalao confitado
2h 30min
Rape al oporto
50min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1h
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35min
Rape en salsa de almendras
30min
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Lenguado al vapor con salsa de puerro al azafrán
30min