Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de lomos de bacalao desalado
- 100 - 130 g de aceitunas negras
- 4 tomates pera maduros, en cuartos
- 80 g de pimiento verde en trozos
- 80 g de pimiento rojo en trozos
- 80 g de pimiento amarillo en trozos
- 100 g de cebolla roja en cuartos
Vinagreta
- 1 tomate pera maduro, en cuartos
- 150 g de aceite de oliva
- 50 g de vinagre
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1536 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 20.02 g
- Koolhydraten
- 6.74 g
- Vetten
- 28.68 g
- Vezels
- 2.68 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla de alcachofas
30min
Salteado de butifarra y champiñones
30min
Trinxat de col
1h 15min
Escudella i carn d'olla
1h 30min
Timbal de escalivada con patatas (Cataluña)
1h
Xató
15min
Coca de llardons d'Olot
1h 30min
Albóndigas con sepia
1h 20min
Coca de recapte (Cataluña)
1h 15min
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2h 15 min.
Coca de Llavaneres
1h
Panellets
10 Std. 30 Min