Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de lomos de bacalao desalado
- 100 - 130 g de aceitunas negras
- 4 tomates pera maduros, en cuartos
- 80 g de pimiento verde en trozos
- 80 g de pimiento rojo en trozos
- 80 g de pimiento amarillo en trozos
- 100 g de cebolla roja en cuartos
Vinagreta
- 1 tomate pera maduro, en cuartos
- 150 g de aceite de oliva
- 50 g de vinagre
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1536 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 20.02 g
- Koolhydraten
- 6.74 g
- Vetten
- 28.68 g
- Vezels
- 2.68 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trinxat de col
1h 15min
Tortilla de alcachofas
30min
Coca de recapte (Cataluña)
1h 15min
Zarzuela de pescados y mariscos
1h
Panellets
10h 30min
Canelones con ceps al foie
2h 50min
Xató
15min
Timbal de escalivada con patatas (Cataluña)
1h
Coca de vidre con almendra
2h
Albóndigas con sepia
1h 20 min
Coca de Llavaneres
1h
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2 Std. 15 Min