Crema de gambas al brandy con caviar de erizos

Crema de gambas al brandy con caviar de erizos

4.7 56 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 35min
6 raciones

Ingrediënten

  • 500 g de gambas frescas enteras sin pelar medianas
  • 800 g de agua
  • 150 g de zanahoria en trozos
  • 60 g de puerro en trozos (solo la parte blanca)
  • 70 g de aceite de oliva
  • 100 g de brandy
  • 200 g de tomate triturado en conserva
  • 50 g de arroz de grano redondo
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 - 2 cucharadas cebollino fresco picado
  • 1 lata pequeña de caviar de oricios (50-60 g)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 18.5 g
Calorieën 1029 kJ / 246 kcal
Vetten 14.9 g
Vezels 1.4 g
Koolhydraten 9.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...