Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1650 g de agua
- 2 lomos de bacalao desalado
- 1 mango maduro pelado
- 100 g de aceite de oliva virgen extra (y un chorrito más para los lomos de bacalao)
- 30 g de vinagre de manzana
- 1 pellizco de sal
- 1 bolsa de espinacas baby frescas (300 g)
- 250 g de tomates cherry cortados en cuartos
- 100 g de nueces peladas en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1551 kJ / 371 kcal
- Eiwitten
- 22.36 g
- Koolhydraten
- 5.82 g
- Vetten
- 28.54 g
- Vezels
- 3.13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menú completo: pisto y lubina con patatas y huevos
50min
Ensalada templada de gulas y gambones
20min
Dorada a la sal
35min
Ensalada de salmorejo, ventresca y pimiento
45 min
Ensalada templada con pollo, uvas y pasas
15min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6 godz. 20 min
Fumet de pescado y gambas
20min
Remojón de naranja y bacalao
30 min
Cóctel de marisco y aguacate con salsa cóctel
10min
Ensalada nórdica de arroz y salmón con aliño de eneldo
30 min
Bacalao con ensalada y vinagreta de mango (Al vacío)
20min
Pulpo en salpicón
25min