Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 besugo (aprox. 2 kg) abierto por la mitad, sin espinas
- 1 cucharadita rasa de sal
- 100 g de aceite de oliva
- 8 - 10 dientes de ajo laminados
- 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 50 g de vinagre
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1291.8 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 30.9 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 19.8 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2h 20min
Dorada al orio con calabacines rellenos de champiñones y frutos secos
1h
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1h 30min
Merluza a la koskera
45min
Cintas de espárragos blancos y verdes con huevos y tapenade
30min
Lubina al vapor con salsa gribiche
40 Min
Brochetas de rape con vinagreta de pimientos y almendras
25min
Setas de cardo con jamón
25min
Rodaballo con patatas panadera
40 Min
Boquerones marinados con sorbete de Bloody Mary
4h 30min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min
Berberechos al natural con limón
2h 15min