Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en trozos
- 250 g de pimiento rojo en trozos
- 30 g de pimiento verde en trozos
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- aceite de oliva para engrasar
- 6 lomos de pescadilla fresca con piel (150-200 g c/u)
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 4 chorritos de zumo de limón recién exprimido
- 1 yogur natural
- ½ - 1 pimienta de Cayena seca entera (optioneel)
- 1 cubito de caldo de pescado
- 200 g de langostinos crudos medianos pelados
- 1 cucharadita de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 976 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 33.7 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 532.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Bacalao en salsa verde
30 min
Merluza a la gallega
40 min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Lubina con pisto en salsa de puerro
50 min
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40 min
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30 min
Bacalao al estilo de Braga
30 min
Salmón en piriñaca
35 min
Merluza al cava
1h
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 min
Merluza rellena con ajada de gambas
40 min