Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de judías verdes redondas frescas
- 200 g de agua
- 2 - 3 dientes de ajo
- 2 chalotas
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de higaditos de pollo en trozos, salpimentados
- 50 g de vino dulce (Pedro Ximénez)
- 2 cucharadas de granillo de almendra tostado (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 827 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 12.93 g
- Koolhydraten
- 6.68 g
- Vetten
- 13.27 g
- Vezels
- 3.66 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1 godz. 15 min
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50 Min
Alitas de pollo al ajillo
30 min
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 min
Solomillo de cerdo estofado con alcachofas para dos
30 min
Arroz con higaditos de pollo
1 godz. 20 min
Caldereta manchega
1h
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25min
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1h 10min
Estofado de carrilleras de cerdo ibérico con pasas
1h 10min
Mero en amarillo
45 min
Carrilleras al pimentón con verduras
1 godz. 20 min