Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de setas deshidratadas
- 100 g de queso emmental en trozos
Relleno
- 30 g de setas deshidratadas
- 60 g de agua templada
- 100 g de aceite de oliva
- 300 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 1000 g de carne de pollo sin piel ni huesos (pechuga, contramuslo, etc.)
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 hoja de laurel seca
- 1 tomate maduro en cuartos
- 100 g de brandy
- 90 g de foie mi-cuit de pato
- 35 - 40 placas de canelones
Salsa y gratinado
- 100 g de cebolla
- 50 g de aceite de oliva
- 600 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 4142 kJ / 990 kcal
- Eiwitten
- 55.1 g
- Koolhydraten
- 67.6 g
- Vetten
- 55.5 g
- Vezels
- 4.1 g
Alternatieve recepten
Trinxat de col
1 godz. 15 min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1h 45min
Canelones
13h 30min
Escudella i carn d'olla
1 godz. 30 min
Coca de llardons d'Olot
1 godz. 30 min
Albóndigas con sepia
1h 20min
Coca de recapte (Cataluña)
1 godz. 15 min
Canelones de ave Rossini
1 godz. 40 min
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2 godz. 15 min
Coca de Llavaneres
1 godz.
Panellets
10h 30min
Emulsión de patata con pulpo
50min