Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de patatas harinosas cortadas en trozos pequeños
- 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (aprox. 2 lomos)
- 60 g aceite de oliva (y un chorrito más)
- 1 ramita tomillo seco
- 8 dientes de ajo
- 450 g de nata (35% de grasa)
- rebanadas de pan fritas o tostadas (para servir)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1035.8 kJ / 247.8 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 18.6 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vichyssoise
2 Std. 20 Min
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
1 Std. 45 Min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Parmentier de batata y pato confitado
50min
Canelones con ceps al foie
2 godz. 50 min
Crema de escalivada con guarnición de bacalao confitado
2h 30min
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Crema con rape y gambas
30min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1h
Rape en salsa americana
1h
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min