Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de patatas harinosas cortadas en trozos pequeños
- 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (aprox. 2 lomos)
- 60 g aceite de oliva (y un chorrito más)
- 1 ramita tomillo seco
- 8 dientes de ajo
- 450 g de nata (35% de grasa)
- rebanadas de pan fritas o tostadas (para servir)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1035.8 kJ / 247.8 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 18.6 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Emulsión de patata con pulpo
50min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10 min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Vichyssoise
2 godz. 20 min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1h
Rape en salsa americana
1h
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Canelones con ceps al foie
2h 50min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50min
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45min
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
1h 45 min
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10 min