Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 - 100 g de queso roquefort
- 150 g de leche
- 100 g de vino blanco
- 1 pellizco de pimienta molida
- 4 lomos de bacalao desalado (150 g c/u)
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada rasa de maicena
- 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1029 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patatas gratinadas al estilo de Saboya (Tartiflette savoyarde)
1h
Pollo con salsa de queso y champiñones
25 min
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45min
Bacalao fresco con crema de huevo
30min
Bacalao con salsa de almendras
35min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25 min
Pollo con salsa de almendra
50min
Pollo con salsa gorgonzola
40min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1 Std. 50 Min
Salsa de queso azul
10 min
Salsa de queso de cabra
5 min
Salsa de Pedro Ximénez
35min