Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de arroz
- 5 - 6 garbanzos secos
- 60 g de zanahoria en trozos
- 60 g de puerro en rodajas
- 60 g de nabo en trozos
- 150 g de cebolla en trozos
- 1200 - 1300 g de agua
- 2 dientes de ajo con piel, machacados ligeramente
- 500 g de gallina (sin piel y con huesos), en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 5 granos de pimienta negra
- 2 bayas de enebro
- 1 hoja de laurel seca
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 141 kJ / 33 kcal
- Eiwitten
- 1.23 g
- Koolhydraten
- 6.73 g
- Vetten
- 0.21 g
- Vezels
- 1.52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldo ibérico
1 godz. 10 min
Lentejas estofadas para dos
2 godz. 30 min
Sopa de ave
40min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40min
Caldo con ternera y verduras
1 godz. 10 min
Caldo base
55 min
Caldo de pollo con ñoquis de pan
1h 5min
Caldo de pescado
45min
Caldo de ave y jamón
1h 5min
Caldo de gallina (Canja de galinha)
1 godz. 30 min
Caldo de pollo con jengibre
1h 45min
Caldo de pollo
30min