Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cogollo de Tudela (aprox. 60 g) en trozos de 5 cm
- 400 g de agua
Patatas al vapor
- 4 patatas grandes (aprox. 250 g c/u)
- 600 g de agua
Salsa
- 1 huevo duro
- 20 - 25 g de pepinillos en vinagre
- 20 - 25 g de cebollitas en vinagre
- 10 g de alcaparras
- 150 g de mayonesa
Montaje
- sal para espolvorear
- pimienta molida para espolvorear
- aceite de oliva (para regar)
- 2 latas de atún en aceite de oliva (aprox. 160 g)
- 1 lata de maíz en conserva escurrido (aprox. 140 g)
- 2 tomates (aprox. 140 g) en dados de 1-2 cm
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2358 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 46.6 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patatas bravas en tempura
1h 10 min
Tostas de ensaladilla con maíz
1h
Mojo picón
5min
Setas empanadas con mayonesa de hierbas
30min
Patatas "de luxe"
30min
Sándwich de ensalada César
20 Min
Pizza wraps
1h
Flamenquines cordobeses con compota de tomate
1h
Calzone con pimientos y chorizo
2 Std.
Arroz tres delicias
40min
Patatas fritas con beicon y queso (bacon cheese fries) y salsa ranchera
30min
Ensaladilla de patata, huevos, atún y palitos de cangrejo
1 Std. 40 Min