Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cogollo de Tudela (aprox. 60 g) en trozos de 5 cm
- 400 g de agua
Patatas al vapor
- 4 patatas grandes (aprox. 250 g c/u)
- 600 g de agua
Salsa
- 1 huevo duro
- 20 - 25 g de pepinillos en vinagre
- 20 - 25 g de cebollitas en vinagre
- 10 g de alcaparras
- 150 g de mayonesa
Montaje
- sal para espolvorear
- pimienta molida para espolvorear
- aceite de oliva (para regar)
- 2 latas de atún en aceite de oliva (aprox. 160 g)
- 1 lata de maíz en conserva escurrido (aprox. 140 g)
- 2 tomates (aprox. 140 g) en dados de 1-2 cm
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2358 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 46.6 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensaladilla de patata, huevos, atún y palitos de cangrejo
1h 40min
Mojo picón
5 Min
Flamenquines cordobeses con compota de tomate
1h
Sándwich de ensalada César
20min
Ensalada templada de judías verdes con patata, maíz y atún
40min
Perritos de pollo con jamón y queso
2h 10 min
Sándwich cubano
1h
Patatas bravas en tempura
1h 10min
Molletes de solomillo ibérico, queso camembert y pimientos
2 Std. 20 Min
Minirollitos de primavera con salsa agridulce
30min
Patatas fritas con beicon y queso (bacon cheese fries) y salsa ranchera
30min
Patatas "de luxe"
30min