Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de puerro en rodajas
- 100 g de zanahoria en trozos
- 100 g de judías verdes frescas en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 800 - 900 g carne de cabrito cortado en trozos pequeños
- 370 g de tomate triturado en conserva
- 200 g de vino blanco
-
1
pastilla de caldo de carne
of 1 cucharadita de sal - 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de tomillo fresco
- 1 pellizco de hebras de azafrán
-
1
pellizco de pimienta molida
of 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada - 1000 g de patatas cortadas en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1302 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 32.1 g
- Vetten
- 10.1 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 Min
Caldereta manchega
1h
Conejo en doble cerveza
5 Std.
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50min
Cabrito en adobo
1 Std. 10 Min
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
40 min
Costillas al vino con arroz
1h
Conejo a la huertana
45 min
Pan bendito de San Blas (Murcia)
4 Std.
Conejo con mojo picón
20 Min
Lomo de cerdo a la riojana (La Rioja)
40 min
Pollo al vino tinto (Coq au vin)
9 godz.