Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de puerro en rodajas
- 100 g de zanahoria en trozos
- 100 g de judías verdes frescas en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 800 - 900 g carne de cabrito cortado en trozos pequeños
- 370 g de tomate triturado en conserva
- 200 g de vino blanco
-
1
pastilla de caldo de carne
of 1 cucharadita de sal - 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de tomillo fresco
- 1 pellizco de hebras de azafrán
-
1
pellizco de pimienta molida
of 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada - 1000 g de patatas cortadas en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1302 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 32.1 g
- Vetten
- 10.1 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso de patatas con magro
1 godz.
Lentejas guisadas
50min
Cazuela de patatas con pollo
45 min
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1 godz. 15 min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1 godz.
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45 min
Sorbete de cebada especiado
6h 25 min
Potaje de garbanzos, manitas de cerdo y berza
40min
Sopa campera
1 godz.
Arroz caldoso con especias
40min
Callos con garbanzos
45 min
Paella
1h 10min