Compatibele versies
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de berenjenas con piel, en bastones de 1 cm
- 200 g de cerveza
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de tomates pera maduros cortados en dos
- 1 mango maduro grande (350-400 g ya limpio) cortado en trozos
- 1 diente de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 25 g de almendras crudas sin piel
- 15 g de vinagre de manzana
- 30 g de pan blanco (preferiblemente miga) del día anterior
- 2 cucharadas de harina
- 2 cucharadas de semillas de sésamo
- 1 huevo batido
- 250 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1075 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 14.1 g
- Vetten
- 20.5 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
10 Min
Salmorejo
10 Min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 Min
Ajoblanco
5 Min
Salmorejo de remolacha
30 Min
Salmorejo para dos
45 Min
Salmorejo de fresas
30 Min
Salmorejo de sandía con cubo de Rubik
30 Min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30 Min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10 Min
Gazpacho de mango
15 Min
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
6 godz. 45 min