Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de pan blanco semiduro (del día anterior) en trozos
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo) y 1 cucharada picado para espolvorear
- 2 dientes de ajo
- 200 g de jamón serrano en dados de aprox.1 cm
- 400 g de sepia semicongelada en trozos
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 2 huevos
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 40 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
- 200 g de cebolla en cuartos
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 hoja de laurel seca
- 200 g de vino blanco
- 300 g de agua
- 2 clavos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1076 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 25.6 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 12.6 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 1151.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1h 30min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Arroz negro con calamares (HESTAN CUE)
40min
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30min
Lasaña de sepia
1h 30min
Calamares a la mallorquina
1h
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50 min
Patatas guisadas con calamares
40min
Arroz con sepia y cigalas
1h
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40min
Guiso de sepia con patatas
1h