Albóndigas de sepia y jamón

Albóndigas de sepia y jamón

3.7 251 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
6 raciones

Ingrediënten

  • 100 g de pan blanco semiduro (del día anterior) en trozos
  • 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo) y algo más picado
  • 2 dientes de ajo
  • 200 g de jamón serrano en dados de aprox.1 cm
  • 400 g de sepia semicongelada en trozos
  • 1 pastilla de caldo de pescado desmenuzada
  • 2 huevos
  • 1 pellizco de pimienta blanca molida
  • 40 g de aceite de oliva
  • 200 g de cebolla en cuartos
  • aceite
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 1 hoja de laurel seca
  • 200 g de vino blanco
  • 300 g de agua
  • 2 clavos enteros

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 1151.7 mg
Eiwitten 25.6 g
Calorieën 1076 kJ / 257 kcal
Vetten 12.6 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraten 10.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...