Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de pan blanco semiduro (del día anterior) en trozos
- 2 dientes de ajo
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo) y 1 cucharada picado para espolvorear
- 200 g de jamón serrano en dados de aprox.1 cm
- 400 g de sepia semicongelada en trozos
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 2 huevos
- 40 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
- 200 g de cebolla en cuartos
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 hoja de laurel seca
- 200 g de vino blanco
- 300 g de agua
- 2 clavos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1076 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 25.6 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 12.6 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 1151.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1h 20 min
Arroz con sepia y cigalas
1h
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1h 30 min
Arroz con gulas y gambones
35 min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10 min
Guiso de sepia con patatas
1h
Lasaña de sepia
1h 30 min
Guiso de sepia con patatas
1h
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1h
Albóndigas en salsa de almendras
50 min
Calamares a la mallorquina
1h
Bacalao espiritual
45 min