Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aleta de ternera
- 2 manzanas Golden en cuartos (peladas y sin semillas)
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de puerro (solo la parte blanca en trozos)
- 150 g de cebolla en trozos
- 1000 - 1200 g de aleta de ternera (abierta en un filete y salpimentada)
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1000 g de agua
Salsa de vino dulce
- 350 g de vino Pedro Ximénez
- 1 cucharadita de maicena
- 50 g de zumo de naranja
- 120 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 776 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
40 min
Bacalao con salsa de roquefort
25 Min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25 Min
Mousse de crema de orujo
2 Std.
Salsa a la pimienta
20 min
Milhojas de ibéricos con salsa de membrillo
1h
Chuletón con papas, mojo picón y coleslaw de brócoli y mango
2h 30 min
Salsa de queso azul
10 Min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut
50 min
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30 min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 Std. 45 Min