Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez

Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez

4.1 22 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 50min
12 raciones

Ingrediënten

Aleta de ternera
  • manzanas Golden en cuartos (peladas y sin semillas)
    2
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de puerro (solo la parte blanca en trozos)
    100 g
  • de cebolla en trozos
    150 g
  • de aleta de ternera (abierta en un filete y salpimentada)
    1000 - 1200 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    2 - 3 pellizcos
  • de agua
    1000 g
Salsa de vino dulce
  • de vino Pedro Ximénez
    350 g
  • de maicena
    1 cucharadita
  • de zumo de naranja
    50 g
  • de nata (35% de grasa)
    120 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    2 - 3 pellizcos

Voeding per 1 ración

Calorieën 185 kcal / 776 kJ
Eiwitten 19.1 g
Vetten 10.4 g
Koolhydraten 3.9 g
Vezels 0.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...