Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de cazón fresco (en trozos de 3x3 cm)
- 3 dientes de ajo
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de sal
- 150 g de vinagre
- 100 g de agua
- 1 hoja de laurel seca
- 300 g de aceite de girasol
- 1 huevo
- 100 g de garbanzos secos
- 100 g de harina de trigo
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3096 kJ / 740 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 20.9 g
- Vetten
- 58.9 g
- Vezels
- 3.1 g
Alternatieve recepten
Filetes rusos
1 Std. 10 Min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Mojo picón
5 min
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50min
Gambones con gabardina y salsa cesar de eneldo
1h
Bacalao dorado
25min
Flamenquines cordobeses con compota de tomate
1h
Soldaditos de Pavía
1 Std. 10 Min
Calamares a la americana
50min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1h
Lomo de cerdo con mayonesa de chimichurri
8h 15min
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min