Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de garbanzos secos
- 150 g de harina
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco
- 1 diente de ajo
- 100 g de cebolla
- 300 g de migas de bacalao remojadas y desaladas (sin piel ni espinas)
- 300 g de agua muy fría
- 1 sobre de levadura química en polvo (15 g)
- 2 huevos
- 500 g de aceite para freír
- 100 g de miel de caña (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1127 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 19.82 g
- Koolhydraten
- 33.27 g
- Vetten
- 6.38 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45min
Salmorejo para dos
45min
Roscos chiclaneros
1 godz.
Bacalao dorado
25min
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30min
Mero en amarillo
45min
Salmorejo de remolacha
30min
Pestiños andaluces
1 godz.
Albóndigas en salsa de almendras
50min
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50min
Pastela moruna
5 Std. 30 Min
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50min