Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de garbanzos secos
- 150 g de harina
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco
- 1 diente de ajo
- 100 g de cebolla
- 300 g de migas de bacalao remojadas y desaladas (sin piel ni espinas)
- 300 g de agua muy fría
- 1 sobre de levadura química en polvo (15 g)
- 2 huevos
- 500 g de aceite para freír
- 100 g de miel de caña (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1127 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 19.82 g
- Koolhydraten
- 33.27 g
- Vetten
- 6.38 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50min
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30min
Ensaladilla de patata con bogavante
1h 25min
Poleá
15 Min
Pestiños andaluces
1 Std.
Cachuela extremeña
4 godz. 20 min
Porra antequerana
1h 10min
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50min
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1h 10min
Salmorejo
10 Min
Salmorejo para dos
45 Min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45 Min