Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (las hojas y parte del tallo)
- 50 g de vino blanco
- 4 cucharadas de almendras laminadas tostadas
- 150 g de agua
- 500 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en rodajas de 4 cm, salpimentado
- 1 cucharadita de maicena
- 2 huevos duros en cuartos o rodajas
- 1 cucharada de hojas de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1168 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 18.4 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35 Min
Rape al vapor con salsa verde
20 Min
Bacalao con salsa de almendras
35 Min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 Min
Rape al oporto
50 Min
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30 Min
Rape a la jardinera
40 Min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 Min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 Min
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Bacalao a la catalana con pasas y piñones
45 Min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50 Min