Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 400 g de harina de fuerza
- 20 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 1 cucharadita de azúcar
- 90 g de agua
- 100 g de leche
- 20 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 2 huevos duros
- 150 g de cebolla en cuartos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ cucharadita de azúcar
- ½ cucharadita de sal
Montaje y horneado
- harina para espolvorear
- 160 g de bonito en escabeche (escurrido)
- aceite de oliva para pincelar
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2702 kJ / 646 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 83.4 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 809 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanada murciana de atún
45 min
Empanada de caballa y espinacas
2hod.
Empanadillas de Lorca
2hod.
Masa para empanada con levadura
1 Std. 20 Min
Empanadillas de bonito y pisto
1 Std. 45 Min
Empanada de bonito
1 Std. 20 Min
Masa básica de pizza
1hod.
Empanadillas de pollo
1 Std. 45 Min
Pizza de verduras asadas
2 Std. 25 Min
Bizcocho panadero con huevos de corral
17 Std.
Empanadillas vegetarianas
1hod. 30min
Masa para empanadillas
1h 40min