Brazo de gitano de gambas y salmón

Brazo de gitano de gambas y salmón

4.6 233 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 12u. 40min
12 rodajas

Ingrediënten

Bizcocho
  • 4 huevos
  • 120 g de azúcar
  • 120 g de harina de repostería
  • 1 pellizco de sal
Relleno
  • 250 - 300 g de langostinos cocidos pelados
  • 130 - 150 g de mayonesa
  • 20 g de kétchup
  • 50 g de huevas de mújol
  • 10 - 15 g de coñac
    10 - 15 g de brandy
  • 50 - 60 g de atún en aceite de oliva escurrido
Montaje y decoración.
  • 200 g de salmón ahumado en lonchas finas

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 rodaja

Natrium 572.7 mg
Eiwitten 14.6 g
Calorieën 1093 kJ / 261 kcal
Vetten 14.7 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraten 17.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...