Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 huevos
- 120 g de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 5 hojas de gelatina
- 450 g de nata (35% de grasa)
- 300 g de turrón de Jijona blando en trozos de 2 cm
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente (y algo más para engrasar)
- 35 g de azúcar glas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2646 kJ / 632 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 49.7 g
- Vetten
- 46.2 g
- Verzadigd vet
- 21.5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 69.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Delicia de jijona con corazón de mango
13 Std. 10 Min
Ensaladilla de gambas
1h
Bizcocho de turrón con salsa de chocolate blanco y turrón
3h 15 min
Pastelitos de piña y chocolate
2h 30min
Pastel cordobés
1 Std. 45 Min
Tarta de almendra (Pegarata)
2h 30min
Trufas de tiramisú
1h
Bizcocho al caramelo
3 godz.
Tarta versátil de celebración
1 Std. 30 Min
Tarta de turrón
1h 20 min
Flan de turrón
3 Std. 40 Min
Tarta de la abuela
4h 30min