Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 huevos
- 120 g de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 5 hojas de gelatina
- 450 g de nata (35% de grasa)
- 300 g de turrón de Jijona blando en trozos de 2 cm
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente (y algo más para engrasar)
- 35 g de azúcar glas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2646 kJ / 632 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 49.7 g
- Vetten
- 46.2 g
- Verzadigd vet
- 21.5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 69.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coulant de turrón
15min
Delicia de jijona con corazón de mango
13h 10min
Tarta de turrón
1h 20 min
Pastel de turrón y chocolate
3 Std. 50 Min
Tarta de flan de chocolate con profiteroles
4h 30 min
Tarta cuajada de caramelo
2 Std. 10 Min
Tarta de la abuela
4h 30 min
Tarta de galletas, crema pastelera y chocolate
4h 30 min
Leche frita
2 Std. 45 Min
Flan de turrón
3h 40min
Tarta de queso estilo "La Viña"
2 godz.
Pastel rápido de queso al caramelo
4 Std. 20 Min