Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 600 g de carne de ciervo en trozos pequeños
- 70 g de vino tinto
- 150 g de setas frescas variadas de temporada, cortadas en 2-3 trozos
- 1 - 2 ramitas de tomillo fresco
- 1 - 2 cucharaditas de orégano seco
- 1 hoja de laurel seca
- 10 g de vinagre de jerez
- 15 g de cacao puro en polvo
- 400 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1089 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de ternera con alcachofas para dos
55min
Solomillo con salsa de pimienta, judías verdes y gratén de patatas (Al vacío)
2h 30min
Tomates con cebolla marinados
25h
Solomillo de cerdo estofado con alcachofas para dos
30min
Riñones al jerez
1h
Estofado de ciervo
1h
Calamares en salsa de jengibre y soja con arroz - China
40min
Rabo de ternera con salsa de chocolate
27h
Ternera al ron con setas
25 min
Alitas de pollo al ajillo
30min
Judías verdes con higaditos al Pedro Ximénez
30min
Conejo al ajillo con setas
40min