Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 600 g de carne de ciervo en trozos pequeños
- 70 g de vino tinto
- 150 g de setas frescas variadas de temporada, cortadas en 2-3 trozos
- 1 - 2 ramitas de tomillo fresco
- 1 - 2 cucharaditas de orégano seco
- 1 hoja de laurel seca
- 10 g de vinagre de jerez
- 15 g de cacao puro en polvo
- 400 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1089 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de ternera con alcachofas para dos
55min
Alitas de pollo al ajillo
30min
Alitas de pollo con tomate
50min
Conejo al ajillo con setas
40min
Riñones al jerez
1h
Costillas de cerdo fritas con salsa agridulce - China
1h
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4h
Ternera con salsa de setas (Cocción lenta)
3h 45 min
Estofado de carrilleras de cerdo ibérico con pasas
1h 10 min
Costillas al vino con arroz
1h
Guarrito extremeño
50min
Estofado de ciervo
1h