Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de aceite de girasol
- 720 g de agua
- 1 huevo
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 cucharaditas de sal
- 300 g de patatas en trozos
- 100 g de vino de Jerez seco
- 25 g de guisantes congelados (optioneel)
- 20 - 30 g de pimiento rojo en conserva (en dados de 1 cm)
- 300 g de lomos de merluza fresca (sin piel ni espinas)
-
250
g de almejas frescas limpias
of 250 g de chirlas frescas limpias - 150 g de gambas crudas peladas
- 50 - 60 g de picatostes para servir
- hojas de perejil fresco para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2468 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 52.7 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 711.2 mg
Alternatieve recepten
Porra antequerana
1h 10min
Emblanco de pescado
45 min
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
25min
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40 min
Ajoblanco
5min
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15min
Mazamorra cordobesa
10min
Albóndigas en salsa de almendras
50min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30 min
Pastela moruna
5h 30min
Dip de ajoblanco
5min
Poleá
15min