Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de aceite de girasol
- 720 g de agua
- 1 huevo
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 cucharaditas de sal
- 300 g de patatas en trozos
- 100 g de vino de Jerez seco
- 25 g de guisantes congelados (optioneel)
- 20 - 30 g de pimiento rojo en conserva (en dados de 1 cm)
- 300 g de lomos de merluza fresca (sin piel ni espinas)
-
250
g de almejas frescas limpias
of 250 g de chirlas frescas limpias - 150 g de gambas crudas peladas
- 50 - 60 g de picatostes para servir
- hojas de perejil fresco para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2468 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 52.7 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 711.2 mg
Alternatieve recepten
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30 min
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40 min
Porra antequerana
1 godz. 10 min
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
25 min
Albóndigas en salsa de almendras
50 min
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30 min
Ajoblanco
5min
Gazpachuelo frío con aceitunas
20min
Salmorejo con pipirrana y caballa
15 min
Emblanco de pescado
45min
Sopa de picadillo con garbanzos
1 godz.
Pastela moruna
5h 30min