Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 gambones crudos enteros
- 70 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 200 g de agua
- 500 g de almejas frescas
- 50 g de cebolla
- 150 g de calabacín
- 4 lomos de bacalao al punto de sal
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 50 g de leche
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2591 kJ / 620 kcal
- Eiwitten
- 43.1 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 47.2 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 618.6 mg
Alternatieve recepten
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1sa
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 Min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 dk
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 dk
Merluza a la koskera
45 Min
Bacalao con langostinos
1sa
Rape en salsa americana
1sa
Merluza rellena con ajada de gambas
40 dk
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45 Min
Calamares a la mallorquina
1sa
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 dk
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 dk