Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 gambones crudos enteros
- 70 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 200 g de agua
- 500 g de almejas frescas
- 50 g de cebolla
- 150 g de calabacín
- 4 lomos de bacalao al punto de sal
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 50 g de leche
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2591 kJ / 620 kcal
- Eiwitten
- 43.1 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 47.2 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 618.6 mg
Alternatieve recepten
Bacalao en salsa verde
30min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30min
Bacalao al estilo de Braga
30min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1h
Rape con salsa de carabineros
50min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Bacalao con langostinos
1h
Merluza a la koskera
45min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50min