Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de arroz de grano redondo
- 1000 g de gambones crudos enteros
- 1100 g de agua
- 250 g de zanahoria en trozos
- 150 g de cebolleta en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 25 g de mantequilla
- 100 g de coñac
- 200 g de tomate triturado en conserva
- ¼ de cucharadita de colorante alimentario
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 2 pastillas de caldo de pescado
- 20 gotas de tabasco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 998 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rape en salsa americana
1 Std.
Sopa de berberechos y gambones
50min
Sopa marinera asturiana
30min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1 Std.
Bisque de bogavante
50min
Emulsión de marmitako negro con rape
40 Min
Bombones de gambón y su bisque
1 Std. 50 Min
Vieiras con dos salsas
45min
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35min
Crema de marisco
40 Min
Sopa de pescado donostiarra
1 Std.
Crema con rape y gambas
30min