Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de arroz de grano redondo
- 1000 g de gambones crudos enteros
- 1100 g de agua
- 250 g de zanahoria en trozos
- 150 g de cebolleta en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 25 g de mantequilla
- 100 g de coñac
- 200 g de tomate triturado en conserva
- ¼ de cucharadita de colorante alimentario
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 2 pastillas de caldo de pescado
- 20 gotas de tabasco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 998 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de marisco
40 min
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35min
Sopa marinera asturiana
30min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30min
Crema de verduras y gambas
1h
Crema con rape y gambas
30min
Rape con salsa de carabineros
50min
Emulsión de patata con pulpo
50min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h
Rape en salsa americana
1h
Rodaballo con salsa de sidra y boletus
45 min