Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caldo
- 4 dientes de ajo
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 6 - 8 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
-
200
g de caldo de pescado
of 200 g de agua con ½ cucharadita de sal
Fumet de marisco
- 250 g de gambas arroceras crudas
- 1 carabinero
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 400 g de agua
Sofrito
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 100 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 200 g de tomate entero en conserva escurrido
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 tarros de garbanzos cocidos (en conserva), lavados y escurridos (800 g)
- 1 pimienta de Cayena seca entera (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1534 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de Cuaresma con langostinos
50min
Alubias con gambas
20min
Patatas guisadas con gambones
1 godz.
Fabes con pulpo
45min
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Sopa marinera asturiana
30min
Arroz caldoso con pez espada
40min
Arroz con marisco y cerveza
1 godz.
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Fabes con almejas
30min
Patatas guisadas con gambas, mejillones y almejas
1 godz.
Patatas mare nostrum
1 godz.