Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caldo
- 4 dientes de ajo
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 6 - 8 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
-
200
g de caldo de pescado
of 200 g de agua con ½ cucharadita de sal
Fumet de marisco
- 250 g de gambas arroceras crudas
- 1 carabinero
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 400 g de agua
Sofrito
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 100 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 200 g de tomate entero en conserva escurrido
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 tarros de garbanzos cocidos (en conserva), lavados y escurridos (800 g)
- 1 pimienta de Cayena seca entera (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1534 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de Cuaresma con langostinos
50min
Potaje de sepia con garbanzos
40 Min
Patatas guisadas con gambas, mejillones y almejas
1h
Alubias con gambas
20 λεπτ.
Fabes con pulpo
45min
Arroz caldoso con pez espada
40 Min
Arroz caldoso para dos
1h 10min
Fabes con almejas
30min
Patatas guisadas con gambones
1h
Arroz caldoso con mejillones
50min
Arroz a banda
1h
Garbanzos con almejas para dos
50min