Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate triturado en conserva (1 lata)
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 500 g de judías verdes frescas sin hebras, en trozos de 3-4 cm
- aceite de oliva para pincelar
- 4 huevos
- 100 g de agua
- 1 manojo de espárragos verdes (sin la parte leñosa)
- 4 lomos de bacalao desalado (aprox. 600 g) salpimentados
- sal para espolvorear
- 4 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1863 kJ / 446 kcal
- Eiwitten
- 39.86 g
- Koolhydraten
- 12.99 g
- Vetten
- 26.02 g
- Vezels
- 5.67 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30min
Bacalao con ajetes y pilpil
25min
Salmón al vapor con verduras
30min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Sepia con ratatouille
1h
Merluza al vapor de almejas
30min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30min
Lenguado al vapor con verduritas para dos
30min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30min
Lubinas de ración en papillote para dos
30min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25min