Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Albóndigas
- 50 g de queso parmesano en trozos
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 20 g de miga de pan blanco
- 1 diente de ajo
- 500 g de carne picada mixta
- 2 huevos
- 3 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 2 cucharaditas de aceite de oliva (para engrasar)
Salsa de romero
- 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolleta cortada en juliana
- 100 g de vino blanco seco
- 300 g de tomate maduro sin piel y en mitades
- 3 pellizcos de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2765 kJ / 661 kcal
- Eiwitten
- 25.69 g
- Koolhydraten
- 8.79 g
- Vetten
- 58.17 g
- Vezels
- 1.69 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas con salsa de tomate para dos
25 min
Tortilla de patatas con chorizo
45min
Albóndigas en salsa española para dos
30min
Albóndigas de ternera en salsa de verduras
50min
Pollo a la cazadora
40min
Ternera a la jardinera con huevos poché
40min
Albóndigas de cerdo con chucrut y patatas
45min
Menú: Crema de verduras. Albóndigas de lentejas en salsa
1h 10min
Merluza de pincho con jugo de gallo (Iago Castrillón)
1h 50 min
Albóndigas con setas
35 min
Calamares con pisto
45min
Salchichas de pollo con parmesano
30min