Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 4 dientes de ajo
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 10 - 12 almendras tostadas sin sal
- 2 galletas maría
-
½
cucharadita de sal
of ½ pastilla de caldo de carne - 2 tomates maduros en trozos (300 g)
- 100 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos (1 tarro)
- 100 - 150 g de butifarra blanca en trozos
- 200 g de agua caliente
- 2 huevos duros
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1644 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 18.35 g
- Koolhydraten
- 28.01 g
- Vetten
- 23.09 g
- Vezels
- 12.48 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas con morcilla de Burgos
45 min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30 min
Garbanzos con arroz
35min
Garbanzos encebollados
40 Min
Salteado de butifarra y champiñones
30 min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 min
Lentejas con arroz
40 Min
Judía blanca de ayuno
9 Std. 15 Min
Lentejas con setas y morcilla
3h
Pasta con judías blancas
40 Min
Albóndigas con sepia
1h 20 min
Sopa de navidad con galets rellenos
1h 15min