Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 4 dientes de ajo
- 60 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate maduro cortado en cuartos
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de sal
- 70 g de pimiento verde cortado en tiras
- 70 g de pimiento rojo cortado en tiras
- 380 g de agua
- 150 g de pasta corta seca (tipo coditos)
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva), aclarados y escurridos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1867 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 15.67 g
- Koolhydraten
- 54.7 g
- Vetten
- 18.36 g
- Vezels
- 14.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alubias con tomate y cúrcuma
30 min
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45 min
Garbanzos con fideos y mejillones
20 min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30 min
Guiso de garbanzos con verduras
45 min
Garbanzos con arroz
35min
Lentejas con arroz
40 Min
Fideuá de verduras
40 Min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45 min
Pasta con judías blancas
40 Min
Sopa de arroz y garbanzos
30 min
Judías blancas a la toscana
35min