Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva (y un poco más para la bandeja Varoma y para servir)
-
500
g de tomates maduros pelados, en trozos
of 500 g de tomate entero en conserva escurrido, en trozos - 1 cucharadita de azúcar
- 50 g de vino blanco
- 300 g de patatas en dados
- 1 pellizco de cayena molida (optioneel)
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de pulpa de calabaza en dados
- 6 rodajas de merluza (aprox. 700 g) espolvoreadas con sal
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1098 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 23.6 g
- Koolhydraten
- 17.13 g
- Vetten
- 11.09 g
- Vezels
- 3.73 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón con puré de manzana y coles de bruselas
30 min
Merluza con patatas y salsa de tomate
50min
Filetes de trucha en papillote
30 min
Merluza con patatas
40min
Salmón en piriñaca
35 min
Verduras y pavo al vapor
30 min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Merluza al curry con arroz y brócoli
45min
Lenguado al vapor con salsa de puerro al azafrán
30 min
Salmón y brócoli con bechamel
15min
Salmón à la nage
30 min
Merluza con patatas y salsa de tomate para dos
35 min