Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 - 1000 g de carne de cordero en trozos
- 60 g de dientes de ajo
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de manteca de cerdo
- ½ cucharadita de sal
- ¼ cucharadita de pimienta negra molida
- 100 g de vino blanco
- 2 cucharadas de vinagre
- 1 - 2 cucharadas de pan rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1446 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 24.3 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Alitas de pollo con cebolleta al curry
35 min
Conejo con salsa de almendras y patatas al vapor
1h
Caldereta manchega
1h
Codornices al limón
45min
Conejo a las finas hierbas
50min
Conejo a la sidra
1h
Pollo a la cerveza negra
45min
Costillas al vino con arroz
1h
Caldereta de cordero
50min
Lomo de cerdo a la riojana (La Rioja)
40min
Carrilleras al pimentón con verduras
1h 20min
Arroz con conejo
1h 15min