Cordero al ajillo

Cordero al ajillo

3.7 37 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 raciones

Ingrediënten

  • 800 - 1000 g de carne de cordero en trozos
  • 60 g de dientes de ajo
  • 8 - 10 ramitas perejil fresco (solo las hojas)
  • 30 g de aceite de oliva
  • 20 g de manteca de cerdo
  • ½ cucharadita de sal
  • ¼ cucharadita de pimienta negra molida
  • 100 g de vino blanco
  • 2 cucharadas de vinagre
  • 1 - 2 cucharadas de pan rallado

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 26.2 g
Calorieën 1446 kJ / 346 kcal
Vetten 24.3 g
Vezels 0.3 g
Koolhydraten 5.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...