Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ramita de perejil fresco
- 250 g de cebolla
- 100 g de puerro (solo la parte blanca)
- 75 g de aceite de oliva
- 600 g de calamares frescos cortados en tiras
- 75 g de whisky
- 50 g de nata
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1403 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 23.1 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 godz. 10 min
Calamares en escabeche rojo
55min
Pechuga de pollo a la naranja
20 min
Ensalada de kiwi y gambas
15min
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30min
Conejo con salsa de almendras y patatas al vapor
1h
Alitas de pollo con cebolleta al curry
35min
Calamares a la americana
50min
Mero en salsa de cítricos
30min
Carrilleras al pimentón con verduras
1 Std. 20 Min
Calamares encebollados
1h
Calamares a la mallorquina
1h