Calamares al whisky

Calamares al whisky

4.1 63 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 raciones

Ingrediënten

  • 1 ramita perejil fresco
  • 250 g de cebolla
  • 100 g de puerro (solo la parte blanca)
  • 75 g de aceite de oliva
  • 600 g de calamar fresco cortados en tiras
  • 75 g de whisky
  • 50 g de nata
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta blanca molida

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 22.5 g
Calorieën 1403 kJ / 335 kcal
Vetten 23.1 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 7.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...