Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 - 6 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de vino blanco
- 300 g de agua
- 250 g de chirlas frescas
- 4 lomos de bacalao desalado (180-200 g c/u)
- 70 g de pimiento rojo en juliana
- 50 g de leche
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1276 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 38.96 g
- Koolhydraten
- 2.84 g
- Vetten
- 15.35 g
- Vezels
- 0.44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao en salsa verde
30min
Dorada a la catalana
30min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30min
Merluza al vapor de almejas
30min
Calamares encebollados
1h
Bacalao con salsa de almendras
35 min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Bacalao mozárabe
50min
Almejas a la marinera
30min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Bacalao con langostinos
1h