
Apparaten en accessoires
Bacalao con chirlas
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 raciones
Ingrediënten
-
dientes de ajo5 - 6
-
de aceite de oliva50 g
-
de vino blanco100 g
-
de agua300 g
-
de chirlas frescas250 g
-
lomos de bacalao desalado (180-200 g c/u)4
-
de pimiento rojo en juliana70 g
-
de leche50 g
-
de perejil fresco picado1 cucharada
Voeding per 1 ración
Calorieën
305 kcal /
1276 kJ
Eiwitten
38.96 g
Vetten
15.35 g
Koolhydraten
2.84 g
Vezels
0.44 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Toma bacalao
9 recepten
Spanje
Spanje