Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de vino blanco seco
- 2000 g de mejillones frescos limpios
- 2 chalotas (30 g)
- 150 g de puerro en rodajas
- 25 g de mantequilla
- 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 50 g de licor de anís
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 5 ramitas de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1721 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 23.6 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 30.9 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Crema de ahumados con sombrero de hojaldre
50min
Crema de cangrejo
35min
Sopa de pescado
55 min
Sopa marinera asturiana
30min
Crema de ostras
20 Min
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
30min
Crema de espárragos y gambas
30min
Crema de hortalizas con queso gruyère, setas y castañas
45min
Crema de mejillones
1 Std.
Menú: Bullabesa
1 godz. 5 min
Crema de andaricas
50min
Crema con rape y gambas
30min