Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de chalotas
- 20 g de aceite de oliva
- 40 g de zumo de naranja
- 50 g de caldo de ave
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 pellizco de curry en polvo (optioneel)
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 36 mejillones frescos (aprox. 1000 g)
- 40 g de nata
- 1 cucharada de maicena
- aceite de oliva (para saltear los champiñones)
- 6 champiñones en cuartos (150 g)
- 1 pellizco de sal
- 1 tomate (pelado, sin semillas) en dados pequeños
- 12 hojas de perejil fresco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 260 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 4.07 g
- Koolhydraten
- 3.44 g
- Vetten
- 3.57 g
- Vezels
- 0.35 g
Alternatieve recepten
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6h 20min
Bombones de gambón y su bisque
1 Std. 50 Min
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1 Std. 40 Min
Morucha de Salamanca con setas y crema de boletus
1 Std.
Texturas de gin-tonic
10 Std. 40 Min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Croquetas de carabineros
10h
Crema de cangrejo
35 Min
Mejillones con salsa de vino blanco y nata
45min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5min
Vieiras sobre lecho de puerro (Noix de Saint-Jacques sur lit de poireau)
35 Min
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1h 10 phút