Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de chalotas
- 20 g de aceite de oliva
- 40 g de zumo de naranja
- 50 g de caldo de ave
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 pellizco de curry en polvo (optioneel)
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 36 mejillones frescos (aprox. 1000 g)
- 40 g de nata
- 1 cucharada de maicena
- aceite de oliva (para saltear los champiñones)
- 6 champiñones en cuartos (150 g)
- 1 pellizco de sal
- 1 tomate (pelado, sin semillas) en dados pequeños
- 12 hojas de perejil fresco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 260 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 4.07 g
- Koolhydraten
- 3.44 g
- Vetten
- 3.57 g
- Vezels
- 0.35 g
Alternatieve recepten
Cardo con carabineros
1 godz.
Bisque de bogavante
50min
Terrinas de foie trufado
74h
Ceviche de navajas con vichyssoise negra
1h 20min
Carpaccio de vieiras con aceite a la vainilla
1 godz. 10 min
Sopa de pescado
55 min
Lubina a la cantonesa - China
25min
Bombones de gambón y su bisque
1h 50min
Canelones de calabacín y salmón con salsa al curry
30min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12 godz. 30 min
Carpaccio de pulpo
3 Std. 10 Min
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3 Std.