Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crêpes
- 120 g de harina
- 250 g de leche
- 1 huevo
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 20 g de mantequilla para engrasar la sartén
Relleno
- 200 g de pera pelada y cortada en láminas
- 15 g de mantequilla
- 15 g de azúcar moreno
- 200 g de morcilla de cebolla sin piel
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de piñones
- Voeding
- per 1 unidades
- Calorieën
- 1187 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 24.1 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Goxua (País Vasco)
1 Std. 35 Min
Chipirones rellenos
1 Std. 10 Min
Calabacines con mermelada de cebolla y crema de parmesano
2h 15 min
Tartaletas crujientes de morcilla y manzana
50min
Espuma de remolacha con pincho de arenques en vinagre
1 Std. 10 Min
Rollerpizza
1h
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 godz.
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 Std. 10 Min
Brocheta crujiente de gambón con salsa de mango
30 min
Bocaditos con relleno de rúcula, roquefort y nueces
10 min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5h 45min